fbpx

Easyshade V

Visoko precizno određivanje boja. Bezbedna proizvodnja boja.

Vita Easyshade V predstavlja digitalni uređaj za merenje boja koji se koristi za precizno, brzo i pouzdano određivanje prirodnih i postavljenih zuba, kao i fasetiranih keramičkih restauracija, bez obzira na okruženje.

Vita Easyshade V podržava stomatologe i zubne tehničare od određivanja i komunikacije boje zuba, preko reprodukcije, do kontrole boje na gotovim keramičkim restauracijama, čime poboljšava sigurnost procesa.

- Pouzdano i precizno određene informacije o boji zuba
zahvaljujući pametnoj i objektivnoj mernoj tehnici

- Određivanje boje za nekoliko sekundi, koje štede na vremenu i triškovima 
zahvaljujući rezultatima merenja na pritisak tastera

- Bezbedan izbor materijala i proizvodnja boja 
zahvaljujući tačnim i detaljnim informacijama o boji zuba

- Jednostavno prosleđivanje informacija o boji zuba i informacija slike 
laboratoriji preko softvera ili aplikacije

 

Sa praktičnom aplikacijom Vita MobileAssist, prosleđivanje informacija o boji zuba između ordinacije i laboratorije sada je jednostavno i efikasno. Zahvaljujući internom Bluetooth interfejsu podaci iz Vita Easyshade V se bežično prenose u aplikaciju, gde se kombinuju sa fotografijom pacijenta i šalju putem e-pošte. Sve relativne informacije o boji zuba, kao i slike pacijenata mogu se poslati putem pametnog telefona ili tableta. 

PC softverom koji radi na Windows operativnom sistemu Vita Assist mogu se na profesionalan način dokumentovati i obraditi stomatološki nalazi, kao i informacije o boji zuba. Vita Assist omogućava intergraciju rezultata merenja uređaja Vita Easyshade V u digitalne fotografije i pruža dodatne alatke za obradu slike, kao i veliki broj funkcija za kometarisanje. Baza podataka pomaže u administraciji slučajeva pacijenata i efikasnu razmenu podataka između ordinacije i laboratorije. 

 

Saznajte više o Easyshade V u brošuri ili nas kontaktirajte na +381113675888