fbpx

VITA VACUMAT 6000M

Keramićka peć koja predstavlja savršeno rešenje za Vašu laboratoriju i stomatološku ordinaciju. Premium segment keramičkih peći. Novi modularni sistem pečenja VITA VACUMAT "New Generation" omogućava savršena individualna rešenja i izuzetno je efikasan u ekonomskom pogledu. Sistem sadrži Premium modul za pečenje VITA VACUMAT 6000 M, sa upravljačkom jedinicom vPad.

1. User-friendly: „Touch display“ displej poseduje intuitivan prolazak kroz programe i korisćenje VITA 6000M peći je veoma lako. Minimalistički dizajn i robusna tehnologija daju fokus na centralnu fukciju: POUZDANO PEČENJE!
2. Plug & play: Potpuno jednostavno korišćenje, potrebno je samo da je uključite i startujete program.
3. Made in Germany: Proizvedena kompletno u Nemačkoj predstavlja inžinjerski proizvod vrhunskog kvaliteta.
4. VITA kvalitet: Vita kvalitet sa najboljim materijalima i komponentama sa samo jednim ciljem: beskompromisna upotrebljivost i pouzdanost
5. Jednostavna za održavanje: Modularan dizajn, jednostavan prilaz svim komponentama i delovima koji se troše sa dobro organizovanim načinom servisiranja koji redukuje troškove.
6. Peć visokih perfomansi: Pravi “celodnevni radnik” u laboratoriji. Ekstremno robusna. Integrisana zaštita od naponskih promena za dugotrajan vek grejača.
7. Redukovano na osnovno: Klasičan i proveren dizajn peći koji ne poseduje kompleksne i nepotrebne segmente i funkcije. Funkcije i dizajn su esencijalno usmereni na kvalitet i apsolutnu pouzdanost i dugotrajnost.
 
Link na site proizvođača:
https://www.vita-zahnfabrik.com/pdb_dd1d10d112_en.html
 

 

Galerija slika