fbpx

                 Invisalign jedinstven je sistem na našem tržištu koji omogućava korekciju i ispravljanje zuba bez žičica i fiksne proteze. Pre više od 20 godina Align Technology je predstavio Invisalign. Danas, kao vodeći globalni lider oni nastavljaju da unapređuju ovaj sistem i Invisalign tretman učine još efikasnijim.

                  Invisalign prati iste biomehaničke principe kao i tradicionalna ortodoncija, pružajući napredni sistem sile koji zahvaljujući SmartForce inovacijama kao i SmartTrack materijalu omogućava planiranje pomeranja zuba kao i veću kontrolu na određenim zubima.

                  Invisalign u potpunosti pomaže stomatolozima da budu uspešni u stvaranju zdravog i samopouzdanog osmeha svojih pacijenata.

                  Invisalign terapiju sada je moguće sprovesti i u Srbiji. Nakon što su 7. i 8. novembra i 23. i 24. aprila, doktori stomatologije prisutstvovali procesu sertifikacije, Invisalign tretman je sada moguće uraditi u sledećim ordinacijama, i kod sledećih doktora:

Dr Ivana Stojković Golac Zidarska 37/2 Beograd
Dr Isidora Janković Mačvanska 26 Beograd
Dr Katarina Janić Basić Venizelosova 2/12 Beograd
Dr Ivanka Jovanović Vladike Nikolaja 12 Sremska Mitrovica
Dr Marija Gros Golsvordijeva 7 Beograd
Dr Nataša Vukadinović Pazinska 26 Beograd
Dr Jelena Vujić Uskoković Vuka Karadzića Kaluđerica
Dr Mirjana Milutinović Kneginje Zorke 94 Beograd
Dr Nikola Bakiš Njegoševa 48 Beograd
Dr Drasko Stankovic Ustanička 189 Beograd
Dr Sladjana Topalovic Beogradska 6 Beograd
Dr Dragana Radojkovic Saric Kajmačalanska 63 Beograd
Dr Mratinkovic Natasa Draze Pavlovica 25 Beograd

               

                Ukoliko želite da nam se pridružite i započnete Vaš Invisalign put ka savršenstvu, javite nam se na tel. br. +381.11.36.75.888 ili nas posetite na adresi: Neznanog Junaka 37, Beograd, Srbija. Više informacija na sledećem linku:  INVISALIGN MENTORING PROGRAM SRBIJA