fbpx

Vesti

 

Poštovani,

Želimo da Vas obavestimo i pozovemo na drugu Invisalign sertifikaciju u Srbiji.
Posle veoma uspešne prve INVISALIGN sertifikacije, održane u novembru prošle godine, obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa Align Technology organizovali drugu Invisalign sertifikaciju, 02. i 03. aprila 2021. Godine, i to kao „ONLINE sertifikacija Srbija“, sa predavačem Dr Katja Arko, iz Slovenije.

Invisalign terapije se uveliko sprovode u Srbiji i veliki broj alignera permanentno pristiže iz Amerike, tako da Vašim pacijentima bez poteškoća možete pružiti najkvalitetnije aligner terapije u svetu. Iznenadićete se kako digitalna tehnologija u ortodontskim tretmanima može unaprediti Vašu poslovnu strategiju i Vašu praksu učiniti boljom i kvalitetnijom. Pripremili smo sve potrebno da postanete Invisalign provider. 

Ukoliko odlučite da nam se pridružite, dobrodošli ste u najnapredniji sistem providnih „folija“ za ortodontske tretmane u stomatologiji. Invisalign sistem biomehanički sprovodi terapiju zajedno sa Vama i omogućava da se isprave zubi i prevaziđu mnogi stomatološki problemi, sve uz pomoć Align “clin-check” software-a dostupnih sertifikovanim lekarima. Do sada u svetu postoji preko 9 miliona zadovoljnih Invisalign pacijenata što govori više nego bilo koji prikazani klinički slučaj.

Upoznajte se detaljno sa Invisalign sistemom, na sledećem linku: https://www.invisalign.com

Možete da pogledate i galeriju sa pojašnjenjima od preko 600 Invisalign terapija, različitih klasa, mnogih stomatologa širom sveta: Treatments Archive – Align Global Gallery (invisaligngallery.com)

Kako bismo svi zajedno bili spremni za sledeću sertifikaciju neophodno je da se uključite u “mentoring program”, opisan na sledećem linku: https://medipro.rs/stomatologija/ortodoncija/invisalign/item/401-invisalign-folije

Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju za sve potrebne informacije:
Support - Matejić Nenad            +381 65 3674 752    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Dr Vučinić Boris                        +381 65 3674 735    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Dr Janjuš Jelena                       +381 65 3674 751    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Ne gubite svoje ekstrahovane zube nego ih iskoristite!

Povratak korenima - dobijanje autolognog koštanog grafta od sopstvenog zuba.

 

 

 

.   Odličan!

  • Daje kost koja je idealna potpora ugrađenom implantu pri sili žvakanja.

 

 

.   Bezbedan!

  • Koštani matriks je bezbedan od infektivnih i naslednih bolesti jer se pravi od sopstvenog zuba.

 

 

 

.  Produžava dugovečnost implanta!

  • ATB graft materijal pravi zdraviju kost i to produžava dugovečnost implantata.

 

Promotivna ponuda “Summer 2020”:

Kupujete:   

 

    BonMaker aparat po ceni od 10.600 Eur sa PDV (20%)

            Mogućnost plaćanja na 7 mesečnih rata.

 

Dobijate:

                 7 pakovanja reagensa za izradu koštanih granula (A+B+C reagensi) (redovna cena 7x45€)

            3 pakovanja reagensa za izradu koštanih blokova (A+B+C reagensi) (redovna cena 3x70€)

            1 Oralni Aspirator “WS Aerosol Defender” za aspiraranje 97%  aerosola   https://www.anthos.it/en/tools/prevention/ (redovna cena 127€)

            1 Zaštitni hirurški mantil za višekratnu upotrebu (redovna cena 8,64€)

            1 Zastitni vizir (redovna cena 7€)

 

Cena paketa van akcije - 11.468€

Cena paketa tokom akcije - 10.600€

 

 

 

KDS link proizvodjaca:   bonmaker.net

 

 

Tokom oktobra iz ponude izdvajamo MEDESY RUBBER DAM KIT:

  

Rubber dam kit (Koferdam set klešta i matrica-MY-1675/10) – AKCIJSKA CENA: 300€ (U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.)

Rubber dam – (Koferdam guma-MY-5610/M-B; MY-5610/M-V; BLACK VERSION) - 1pak - 12€ (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.)

 

U nasatvku pogledajte na koji način možete postaviti dentalnu branu:

Poštovane kolege,

 

Zbog novonastale zdravstvene i epidemiološke situacije došli smo na ideju zajedno sa našim kolegama iz kompanije Osseotouch, proizvođača Magnetic Malleta, da organizujemo on-line prezentacije. U nastavku je link sa promo webinarom:

 

https://youtu.be/1XJ3GZ-3Cf8

 

U ponedeljak 23.03. u 15h po našem vremenu će biti prva prezentacija.

Oni koji bi hteli da učestvuju, treba da na mail adresu : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

pošalju svoj whatsapp broj, što će omogućiti da budu uključeni u on-line prezentaciju dobijanjem linka 30 minuta pre početka webinara.

 

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i da vam se dopada ideja ovakve saradnje prilagođena situaciji.

 

POLITIKA SISTEMA UPRAVLJANJA KVALITETOM

 

Dragi naši klijenti i poslovni partneri, želimo da Vam upoznamo sa našim radom i posvećenošću sistemu upravljanja kvalitetom, jer smatramo da je to naša prednost i naše bolje sutra.


Mi smo firma koja se bavi veleprodajom, servisiranjem i distribucijom stomatološke i zubotehničke opreme i materijala, kao i pružanjem usluga inženjeringa i konsaltinga iz oblasti stomatologije i zubne tehnike.
Naš dosadašnji rad naši postojeći klijenti ocenjuju kao veoma profesionalan, odgovoran, korektan i uvek savesno realizovan u ugovoreno vreme. Usredsređenost na klijenta u svim fazama rada, kao i postizanje visokog nivoa zadovoljenja kako njihovih potreba i očekivanja, tako i svih zaposlenih i društva u celini, čine osnovu našeg poslovanja.
Nastojeći da se konstantno razvijamo i unapređujemo, kao i da ime naše firme uvek asocira na profesionalizam, kvalitet, pouzdanost i stručnost, najviše rukovodstvo firme MEDIPRO INTERNATIONAL, opredelilo se za uspostavljanje efektivnog i efikasnog sistema upravljanja kvalitetom prema zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2015 .
Naše poslovanje bazira se na sledećim principima:
• Povećanje kvaliteta pružanja usluge kroz organizaciju i održavanje stručnih predavanja i praktičnih kurseva iz različitih oblasti stomatologije i zubne tehnike, pružanje kompletnog konsaltinga oko opremanje ordinacija i tehnika, pružanje servisnih usluga, besplatna kurirska dostava i druge pogodnosti koje naša firma nudi;
• Konstantno razvijanje dobrih partnerskih odnosa sa klijentima i svim zainteresovanim stranama kroz obostranu razmenu znanja, saveta i iskustava;
• Promovisanje svesti o procesnom pristupu i razmišljanju zasnovanom na rizicima po poslovanje, identifikaciji i usklađivanju poslovanja sa zakonskom regulativom, kao i stalnim unapređenjem sistema upravljanja kvalitetom;
• Realizovanje stalnih programa stručnog usavršavanja za zaposlene, kako u zemlji tako i u inostranstvu, a u cilju davanja punog doprinosa istih u realizaciji procesa rada firme;
• Odgovorno ponašanje unutar firme i prema društvu u celini, podizanje svesti o značaju bezbednosti informacija kod zaposlenih i poslovnih partnera, očuvanje životne sredine, obezbeđivanje dobrih uslova rada;
Svi zaposleni u firmi MEDIPRO INTERNATIONAL upoznati su sa politikom sistema upravljanja kvalitetom i odgovorni su za doslednu primenu iste.

MEDIPRO INTERNATIONAL doo