fbpx

Incomet

Incomet S.r.l. je vodeća kompanija u oblasti "dragocenih metala dentalnih legura".

Kompanija je osnovana 1972. godine i, zahvaljujući svojoj inovativnoj strategiji, stalnom istraživanju i razvoju, u mogućnosti je da svojim klijentima ponudi širok spektar proizvoda koji su uvek upotpunjeni najnovijim zahtevima tržišta.

Sjajna sinergija između zaposlenih u Incomet S.r.l. i njihovih distributera je strategija koja osigurava zadovoljstvo kupaca. Potreba i zahtev svakog kupca dobijaju punu pažnju.

Tehničari zaposleni u Incomet S.r.l. su spremni da sarađuju sa kupcima i da reše bilo kakav problem koji može da se manifestuje u radu. Ljubaznost i povoljnost su vodilje kompanije Incomet S.r.l.

Kompanija Incomet S.r.l. je uspešno dobila sertifikat UNI EN ISO 13485 i to garantuje visok kvalitet proizvoda. Svi proizvodi su testirani i proizvedeni prema propisima 93/42 CEE.

Spektrofotometar Ks-zraka Helmut Fišer / Cirih omogućava analizu bilo kog fragmenta ili objekta (bez invazivne metode) i publikuje relativnu fotografiju sa spektrum sertifikatom. Ovaj instrument dozvoljava otkrivanje anomalije u sastavu legure i pronalazenje relativnog rešenje za kratko vreme.

Kompanija Incomet S.r.l. poseduje veoma kvalifikovanu laboratoriju za analizu koja je na raspolaganju kupcima Incomet proizvoda: instrumenti omogućavaju da se analizira bilo koji fragment i / ili proizvodnju na nedestruktivan način, ostavljajući ga neprekidnim.

Postprodajnom servisnom uslugom Incomet-a upravlja veoma stručno osoblje koje može da prouči i reši sve problem do kojih može doći u radu.

 

Više informacija o ovom proizvođaču potražite na oficijalnoj web prezentaciji:

http://www.incomet.it/