fbpx

Anthos

ANTHOS. NEOGRANIČENA REŠENJA.

Raznovrsna rešenja, savremeni praktičan dizajn, odlična usluga i bliska saradnja sa stomatološkim profesionalcima čine Anthos brendom globalne pokrivenosti. Naša misija je da potražimo rešenja i razvijemo proizvode koji povećavaju sposobnost zubara da daju tačne dijagnoze i pruže efikasan tretman za patologiju usne šupljine.

Anthos, vodeći italijanski proizvođač stomatoloških jedinica, stvara proizvode osmišljene da osiguraju da svi zubari imaju model koji odgovara njihovom individualnom stilu rada. Već više od 60 godina, širok asortiman proizvoda, izvanredan dizajn, zvanično priznat kvalitet i izvrsne performanse učinili su ovaj brand popularnim izborom za stomatologe širom sveta.

Anthos je namenjen profesionalcima koji traže ne samo stomatološku opremu, već i funkcionalni instrument čija vrednost odgovara ekonomskim aspektima njihove poslovne djelatnosti.

Anthos izuzetno posvećuje pažnju higijeni, omogućavajući stomatolozima da se u potpunosti pridržavaju odgovarajućih radnih praksi i obezbeđuju dobrobit pacijenata putem upotrebe instrumenata visokih performansi koji štite zdravlje svakog minuta u danu.

Uključivanje najnovije generacije multimedijalnih uređaja u okviru stomatološke jedinice trenutno povećava dijagnostičke mogućnosti stomatologa i jednostavno ih integriše u centar za lečenje.

Uključivanje recipročnog režima pokreta u mikromotoru olakšava izvođenje endodontskog tretmana.

Anthos nudi čvrstu osnovu zubarima širom sveta, pružajući praktična rešenja i neograničene mogućnosti. Zato što je Anthos oduvek bio izbor onih koji biraju budućnost.

 

Za više informacija molimo Vas posetite originalnu web-prezentaciju proizvođača:

http://www.anthos.com/en

Na adresi u nastavku, možete pogledati novosti:

http://www.anthos.com/en/newsevents