fbpx

Hyperion X5 3D/2D

Hyperion X5 3D/2D Nov rendgenski uređaj za ekstraoralnu 3D i 2D digitalnu dijagnostiku vrhunskih karakteristika.

 

Hyperion X5 3D/2D je kompaktan uređaj, vrlo visokih perfomansi i kvaliteta snimaka, kao i 3D rekonstrukcija, jednostavan za korišćenje i cenovno povoljan. Pogodan je za sve dijagnostičke potrebe u stomatologiji, pametnog kolimatora, 3D CONE BEAM multi-fokalne tehnologije najvišeg standarda u stomatologiji, sa najmanjim dozama zračenja. 3D tehnologija daje vrhinsku rezoluciju snimaka od 80um a polje 3D snimaka možete birati od 6x6cm do maksimalnih 10x10cm.    

Hyperion 3D/2D daje ortopantomografske radiološke snimke maksilofacijalnog regiona i omogućava Vam dijagnostički pregled zuba, alveolarnih oblasti i struktura u usnoj duplji. Takođe Vam omogućava dijagnostiku maksilofacijalne regije, strukture oralnih šupljina i pojedinih kostiju lobanje.
Hyperion 3D/2D sistem Vam omogućava tomografska radiografisanja dobijanjem rendgenske slike iz niza rotirajućih sekvenci i rekonstrukcijom trodimenzionalnog volumena tkiva, omogućavajući prikaz volumena tkiva poznat kao CBCT.
Hyperion X5 je digitalni 2D i 3D rendgen uređaj pogodan za eksperte, kao i za lekare koji se prvi put susrecu sa rendgen aparatom. Jednostavan i intuitivan način upotrebe, potpuno automatizovan omogućava maksimalan kvalitet snimaka pomoću detektora X-zraka i stalnog izvora X-zraka, sa napajanjem i generatorom visokog napona i visoke frekvencije, poslednje generacije. Slika se u realnom vrlo kratkom vremenu prenosi u računar.

Hyperion X5 omogućava dobijanje 2D projekcije kroz 22 programa:
- Standardnu ili ortopantomografsku sliku za pedijatrijske pacijente (PAN);
- Kompletnu panoramsku ili odabrani kvadrant parcijalno (DENT);
- Frontalne i bočne slike maksilarnih sinusa (SIN);
- Profilnu i postero-anteriorne slike temporo-mandibularnog zgloba (TMJ) iz različitih uglova.

Hyperion X5 omogućava dobijanje 3D rekonstrukcije kod odraslih, kao i dece, u normalnoj i ili u HD rezoluciji, sa standardnim ili smanjenim dozama zračnja, kao i brzim programima za pacijente sa posebnim potrebama, u sledećem:
- Endodoncija;
- Parodontologija;
- Protetika;
- Functionalna diagnostika i planiranje terapije kraniomandibularnih disfunkcija;
- Oralna hirurgija;
- Implantologija;
- Maxilofacijalna hirurgija;
- Ortodoncija;

Verujemo da će Vaš izbor biti dodatno ohrabren sa 24 meseca pune garancije ali i sa mogućnošću dokupa dodatnih 3 godine pune garancije. MYRAY je postao lider u polju stomatologije u poslednjih 5 godina ali svoju poziciju očvršćuje još više i još kvalitetnije. Postanite i Vi zadovoljan korisnik HYPERION uređaja kao i mnogi u Srbiji.

AKCIJA DO 30.09.2019.

Cena kompletno montiranog HYPERION X5 3D/2D uređaja sa dodatnim postoljem za samostalno stajanje u prostoru je 44.676,58 € sa 50% fabričkog popusta prema prilogu i ukoliko se odlučite do kraja septembra dobijate dodatnih 5% popusta, kao + Gratis kompletan računar snažnih karakteristika po ceni od 42.442,75 € u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. 

Zahvaljujemo se na poverenju. 

Link na strani proizvođača:
http://hyperionx5.myray.it/en/

Pogledajte brošuru i uputstvo.


Medije

Galerija slika