fbpx

Invisalign Providne Folije

Zavirite u svet providnih folija!

Invisalign sistem podrazumeva mnogo više

nego samo pomeranje zuba u ortodontskim tretmanina

 

Dobrodošli u najnapredniji sistem providnih „folija“ za ortodontske tretmane u stomatologiji. Sistem koji biomehanički radi zajedno sa Vama da ispravite zube i prevaziđete problem, uz pomoć Align sistema dostupnih samo sertifikovanim stomatolozima širom sveta.

Upoznajte se sa Invisalign sistemom:  https://www.invisalign.com

Upoznajte se sa Invisalign terapijama:  https://global.invisaligngallery.com/treatments

Svake godine, Align Techonology investira milione u Invisalign brend čime zadovoljava povećanu potražnju za samu Invisalign terapiju. U 2016. godini, 1,6 miliona ljudi je tražilo svog lokalnog Invisalign doktora i ovaj broj nastavlja da raste. Danas već postoji preko 9 miliona zadovoljnih pacijenata.

Pridružujući se našem programu i od momenta kad postanete Invisalign „Provider“, možemo Vam pomoći da sa potencijalnim pacijentima, razvijete kliničko samopouzdanje i motivisaćemo Vas da i dalje razvijate svoju ordinaciju.

Upoznajte se sa Mentoring programom:

 

The Invisalign Mentoring Programme

Iskustvo i pomoć u cilju unapređivanja Vaše ordinacije

 

Pregled Mentoring programa

 

Invisalign Provideri uče sa nama i rastu zajedno sa nama.

The Invisalign Mentoring Programme je dizajniran da pruži podršku novoj generaciji Invisalign Providera. Povešćemo Vas na put razvoja kliničkih sposobnosti i pomoći Vam da oblikujete budnoćnost svoje ordinacije i svojih pacijenata.

Online, „on-demand“ predavanja, „face-to-face“ sesije, pristup visoko stručnim kliničkim predavačima i osoblju, su samo neke od mogućnosti koje možete očekivati prilikom priključivanja programu.

 

Korak 1

Invisalign Essentials Training Course  

Šest on-demand, online modula dizajniranih da Vam pomognu da odaberete svoje prve Invisalign pacijente i da maksimalno iskoristite trening.

Korak 2

Dvodnevna Invisalign sertifikacija

Dva uzastopna dana sa ekspertima i kliničkim osobljem koji će Vam pomoći sa planiranjem prve Invisalign terapije.

Korak 3

eConnect Webinari

On-line webinari, Vam pružaju priliku da diskutujete i proverite svoje slučajeve sa iskusnim kliničkim osobljem i unapredjujete Vaše znanje kontinuirano.

Korak 4

Invisalign Study Club

U sklopu kontinuirane edukacije, poludnevni Study Club za doktore koji u toku prva 3 meseca po završetku Sertifikacije, imaju stečeno kliničko iskustvo od minimum 3 Invisalign terapije.

Unapredite svoje osoblje

Sa resursima koji su dizajnirani posebno za Vaše kliničko osoblje, program Vam pomaže da Vaše osoblje bolje razume Invisalign sistem, čime utičemo zajedno na pacijentovo bolje iskustvo sa Invisalign terapijom.

 

Korak 1

The Invisalign Essentials Training Course

Početak Vašeg Invisalign putovanja.

Ovaj kurs ima za cilj da Vam pokaže u skladu sa Vašim vremenom i tempom, kako Invisalign omogućuje Vama, Vašoj ordinaciji i Vašem kliničkom iskustvu neverovatni napredak.

Otkrićete naš vrhunski softver koji Vam pomaže u planiranju terapije, i uveriti se i sami u širok spektar različitih mogućnost Invisalign terapije koji Vašim pacijentima omogućuju bolje sutra.

 

Modul 1

Uvod u Invisalign sistem – otvaranje Vašeg „ACCOUNT-a“ na globalnom Invisalign portalu.

Uvod i otvaranje Vašeg računa podrazumeva pristup i detaljan pregled Invisalign sistema svetski priznatog brenda i podstrek da se upoznate sa mogućnostima zajedničkog napretka u stomatologiji. Na navedenim portalima možete pronaći sve informacije koje Vas mogu uveriti u prestižnost Invisalign terapija. Potrebno je da propratite i ispunite module i sagledate Invisalign portal, u kome rade svi Invisalign provideri na svetu.

Modul 2

Odabir pacijenata – Invisalign dan u Vašoj ordinaciji.

Zakažite dolazak našeg konsultanta sa iTero intraoralnim skenerom.

Pripremite i zakažite tri ili više pacijenta za potencijalne Invisalign tretmane i pozovite našeg Invisalign konsultanta u Vašu ordinaciju sa iTero intraoralnim skenerom poslednje generacije (http://itero.com/en/products) radi lakšeg uvodjenja Vaše ordinacije u Invisalign sistem. Skeniraćete intraoralnim skenerom gornju i donju vilicu pacijenta u kratkom periodu od 2-3 minuta, prezentovati terapiju i predstaviti završni rezultat Invisalign terapije kroz specijalnu „Invisalign 3D Vizuelizaciju“. Vizuelizacija je programska vizuelna simulacija i 3D prikaz završnog rezultata Invisalign terapije, zasnovan na biomehaničkim mogućnostima i objedinjenjoj datoteci sa više od 9 miliona pacijenata širom sveta. Dodatno postoji i poseban imperativ Invisalign terapije kroz integrisan „Dental smile“ program.

Modul 3

Opcije za Invisalign terapiju u IDS globalnom programu

Upoznajte se sa velikom spektrom različitih terapijskih mogućnosti sa Invisalign Doctor Site-om kroz pojašnjenja dostupna u Vašem „account-u“ na IDS portalu, koji predstavlja Vašu virtuelnu ordinaciju. Naučite kako da koristite alate i njihove mogućnosti, sva pojašnjenja i ograničenja u pomeranjima i sagledajte sve dostupne opcije u Invisalign terapijama.

Modul 4

Početak Invisalign terapije i plan terapije

Osmislite terapiju i napišite sve što je potrebno da se sprovede (tekstualno na engleskom) u Invisalign tretmanu Vašeg pacijenta i „automatski“ pošaljite timu Invisalign tehničara („submitted“).

Modul 5

ClinCheck plan terapije, provera i potvrda

Po slanju Vaše pisane preksripcije u roku od dva do tri dana dobijate vizuelizaciju Vaše terapije kroz 3D model, u „ClinCheck“ sofisticiranom programu. ClinCheck program Vam pruža podršku prilikom planiranja i sprovodjenja terapije, kao i u kontrolnim pregledima, u neograničenom broju izmena dok ne dodjete do konačnog i zadovoljavajućeg rezultata Invisalign terapije. Potvrda terapije „approve“ i nalog za izradu seta folija za Vašeg pacijenta mora biti obavljena u roku od 6 meseci od prvog naloga „submitted“. Invisalign sertifikacija će Vam pomoći da hrabro potvrdite „approve“ Vaše prve Invisalign terapije. Na istoj moraju minimalno 3 pacijenta biti potvrđena, zato pripremajte i uvedite više pacijenata u program.

Modul 6

Kontrolni pregledi i završetak

U roku od 30 dana otprilike bi trebalo da Vam stignu Invisalign „smart track“ folije za Vašeg pacijenta, kada otpočinje sama terapija. Otkrite kako dalje kada dobijete pacijentove folije.

 

Korak 2

Invisalign sertifikacija

Nakon što otkrijete mogućnosti koje Vam Invisalign sistem nudi, sada teoriju možete pretvoriti u stvarnost.

U dva uzastopna dana, imaćete pristup izuzetno iskusnom predavaču (Invisalign speaker) i Align Technology kliničkom osoblju. Ovi eksperti će Vas voditi kroz Vaš prvi Invisalign plan terapije, pojasniti Vam sve moguće alate i dati potrebne informacije kojima možete da nastavite da oduševljavate pacijente.

  • Prolazite korak po korak kroz Vaš plan terapije u ClinCheck programu
  • Diskutujte o svojim slučajevima i naučite kako dodatno da utičete na pacijentovo iskustvo
  • Pokazaćemo Vam kako će Invisalign terapija da unapredi Vašu ordinaciju
  • Ubrzajte razvoj svog kliničkog iskustva

 

Korak 3

eConnect Webinari

On-line webinari, Vam pružaju priliku da diskutujete i proverite svoje slučajeve sa iskusnim kliničkim osobljem i unapredjujete Vaše znanje kontinuirano.

eConnect sesije će Vam pomoći na 3 ključna načina:

  1. Podrška terapijama. Počeli ste terapiju i šta sad? Imaćete pristup našim kliničkim lekarima koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja o različitim slučajevima.
  2. Unapredite pacijentovo iskustvo. Zajedno, ćemo diskutovati o najprikladnijem planu terapije za Vaše trenutne pacijente, čime ćete moći da to što ste naučili, ujedno i koristite u daljoj budućnosti.
  3. Biti u toku sa Vašom profesijom. Daćemo Vam priliku da diskutujete sa svojim kolegama o različitim slučajevima.

 

Korak 4

Invisalign Study Club

Pomažemo Vam da proširite svoje kliničko iskustvo.

Nakon što ste odpočeli Vaše Invisalign terapije omogučićemo Vam dodatne programe Invisalign Study Club konsultacija.

Poludnevni Stydy Club je dizajniran za Invisalign Provider-e koji su završili najmanje 3 Invisalign terapije u toku prvih 3 meseca od završene Invisalign Sertifikacije. Ovo je prilika da nadogradite znanje i iskustvo koje ste stekli do sad, upoznajući se sa komplikovanijim slučajevima. Više informacija o kontinuiranoj edukaciji i Study Club-u će Vam biti pruženo u toku same sertifikacije.

Study Club Vam može pomoći na sledeće načine:

  • Face-to-face razgovor i upoznavanje sa težim slučajevima će Vam pomoći da prethodno stečeno znanje i kliničko iskustvo podignete na novi, viši nivo.
  • Naučićete i dobiti mnogo novih operativnih tehnika i saveta za budući rad sa Vašim pacijentima.
  • Sa Vašim novostečenim znanjem, bićete u mnogo boljoj poziciji da proširite svoju bazu pacijenata.

 

Više prilika za rast

Podrška pri svakom koraku.

Posvećeni smo pružanju pomoći Vama i Vašem timu tokom Vašeg treninga. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, naš Customer Care i Clinical Support timovi su Vam uvek dostupni.

Uvek ste informisani.

Čim se prijavite za Invisalign Mentoring Programme, moći ćete da pristupite najnovijim informacijama vezanih za Invisalign. Dostupni su Vam Online moduli, Video zapisi, PDF dokumenta, galerija sa različitim tipom terapija, najnovije objave i sve Vam je dostpuno onda kad Vam je najpotrebnije.

Edukaciju možete nastaviti kroz Study ClubsWebinare i različite kliničke događaje. Kontinuiran program kliničke edukacije je smišljen da osigura Invisalign Provider-ima, koji uče sa nama, da napreduju.

 

Omogućili smo Vam 10% popusta na Invisalign terapije za prvih 6 meseci.

 

Spremni ste da nam se pridružite?

Pridružite nam se danas!

Trenutne zvanično sertifikovane Invisalign doktore možete pogledati ovde: https://medipro.rs/vesti/104-sertifikovani-invisalign-doktori


Medipro International, Neznanog Junaka 37, Beograd, Srbija, +381.11.3675.888

0.00Din
Količina: