fbpx

Anthos sterilizatori klasa A Plus

„JA BIRAM ANTHOS. PITANJE SIGURNOSTI “

STERILIZACIJA 

Postupci higijene i sterilizacije su izuzetno važni koraci koji se svakodnevno sprovode u svim stomatološkim i hirurškim ordinacjiama. ANTHOS je prepoznao važnost razvoja procesa sterilizacije i opredelio se da stomatološkim ordinacijama obezbedi snabdevanje sterilizacionom opremom visokih performansi vodeći računa o zdravlju i sigurnosti kako pacijenata tako i stomatološkog tima. 
Velikim ulaganjem u razvoj i nove tehnologije i strogim poštovanjem važećih standarda, ANTHOS je u mogućnosti da ponudi rešenje koje će pojednostaviti i optimizovati protokole u sterilizaciji, a savršenim dizajnom oplemeniti svaki stomatološki prostor. 
Linija za sterilizaciju ANTHOS - sinonim za sigurnost. 

ANTHOS A-17 PLUS, A-22 PLUS i A-28 PLUSE linije autoklava pružaju modularna rešenja, maksimalnu fleksibilnost i pouzdanost tokom čitavog trajanja procesa rada.
Svakodnevnom upotrebom i primenom USER-FRIENDLY opcije koja je integrisana na LCD touchscreen displeju u boji, postižete jednostavnu kontrolu celokupnog procesa sterilizacije.

JEDINSTVENE IKONE: 
Kontrolni meni na displeju sa ikonama jednostavnim za upotrebu.
Izbor ciklusa i podešavanje programasu izuzetno jednostavni.

KVALITET MATERIJALA: 
Komora od nerđajućeg čelika. visoko-postojani materijali, magnetni ventil klase H osiguravaju pouzdanost i dugotrajnost.

PROGRAMIRANJE I TESTIRANJE CIKLUSA: 
Sistem za programiranje i odloženi start omogućavaju korisniku da svaki ciklus započne onda kada to želi. Ova funkcija je izuzetno korisna jer omogućava pokretanje ciklusa sterilizacije kako tokom čitavog radnog dana, tako i noću nudeći različite pogodnosti u organizaciji vremena i uštedi energije.

ČUVANJE PODATAKA: 
Povećati ukupnu sigurnost i osigurati konstantno poštovanje važećih standarda opreme može u bilo koje vreme dobiti podatke o završenim ciklusima sterilizacije unošenjem ličnog koda. Datoteka se može sačuvati u računaru, preko USB-a na memorijskom uređaju ili na nekom drugom uređaju putem WI-FI konekcije.

IZUZETNA PRISTUPAČNOST: 
Uređaji se lako održavaju. Rezervoar za punjenje i pražnjenje vode je prostran i otvara se sa gornje strane autoklava.

WIRELESS PRENOS PODATAKA:
Wi-Fi omogućava prenos podataka u realnom vremenu i na taj način operater je u mogućnosti da prati proces sterilizacije na svom pametnom telefonu ili tabletu.

SA KAPACITETOM OD 17, 22 I 28 LITARA, ANTHOS MODELI A-17, A-22 I A-28 AUTOKLAVA SU DOGOTRAJNI, DIZAJNIRANI TAKO DA PRUŽAJU POUZDANU POMOĆ DENTALNIM HIRURZIMA SA CILJEM DA POJEDNOSTAVE SVAKODNEVNI TOK RADA. NUDEĆI VRHUNSKE PERFORMANSE STOMATOLOZI SA PRAVOM OČEKUJU OD ANTHOSA STERILIZATORE KOJI SU IZRAĐENI OD VISOKO KVALITETNIH MATERIJALA I SA TESTIRANIM SISTEMIMA.

POJEDNOSTAVLJENA KONTROLA:
LCD sa integrisanom tastaturom nudi inovativan način kreiranja sterilizacionih programa i ciklusa. Praćenje i čitanje podataka je pregledno i jednostavno.

DOSTUPNOST PODATAK: 
Eksterni štampač koji je povezan preko RS 232 serijskog porta šampa podatke i parametre određenih ciklusa na termalnom papiru ili nalepnicama.

UNAPREĐENA SIGURNOST: 
Kvalitet vazduha za hlađenje je osiguran ugrađenim filterima za prašinu. Odsustvo nečistoća obezbeđuje veću sigurnost u procesu sterilizacije.
Sigurnosni otvor je obezbeđen sa trostrukim mehanizmom za zaključavanje.

UVEK INFORMISAN: 
Stomatološki tim je preko LCD ekrana uvek informisan o statusu aparata kao i u vezi sa rutinskim održavanjem. Ovo pomaže pri održavanju autoklava u optimalnom radnom stanju i održavanju vrhunskog učinka iz dana u dan.

DOVOD VODE: 
Svi sterilizatori su opremljeni mogućnošću manuelnog punjenja vodom i sistemima pražnjenja pomoću brzih spojnica.
Sistem napajanja se može automatizovati kako bi se povećao nivo efikasnosti autoklava, koji se takođe može direktno povezati na sistem za demineralizaciju. Senzor provodljivosti u rezervoarima osigurava da se kvalitet vode održava pod stalnom kontrolom.

ČUVANJE PODATAKA: 
Podaci koji se odnose na ciklus sterilizacije čuvaju se u memoriji autoklava. Operater može pomoću svog PIN-a u bilo kom trenutku da preuzme podatke u PDF formatu i prebaci ih u PC ili preko USB uređaja da ih skladišti.

Više o ANTHOS uređajima za sterilizaciju pročitajte u sledećim brošurama:

- Anthos sterilizacija

- Anthos sterilizatori A-17 Plus, A-22 Plus i A-28 Plus

- Anthos sterilizatori - rešenje za sve hirurge

- Anthos sterilizatori - priručnik za operatera

- Anthos sterilizatot - APlus