fbpx

Tethys H10 Plus

Inovativni uređaj koji zamenjuje brojne manuelne zadatke tipične za faze koje prethode sterilizaciji.

Dizajniran da Vam pruži najbolje! Najbolje performanse u jedinstvenom i brzom radnom ciklusu. 

Zamenjuje brojne manuelne zadatke koji prethode procesu sterilizacije, čime se smanjuje radno opterećenje operatera. Tethys H10 Plus čini procese rekondicioniranja instrumenata još jednostavnijim i funkcionalnijim. 

4 faze u jednom jednostavnom ciklusu!

Jedan ciklus, smanjeno vreme i kompletan posao za jednostavniji, brži i efikasniji operativni tok. Dekontaminacija, pranje, termička dezinfekcija i sušenje se izvode u jednom, brzom, automatskom procesu. Intervencija operatera je prilično ograničena, čime se eliminiše mogućnost greške i garantuje se savršeno rekondicioniranje. Tethys H10 Plus manuelne aktivnosti rekondicioniranja koje prethode sterilizaciji sprovodi bezbedno automatski. Rizici za operatera su minimalni, uz garanciji čistih, dezinfikovanih i suvih instrumenata. Zahvaljujući značajnoj uštedi vremena sa Tethys H10 Plus uređajem, operater može biti posvećen drugim aktivnostima. Potrebno je samo 35 minuta da se završi predpranje, ultrazvučno pranje, termička dezinfekcija i sušenje vrućim vazduhom.

Stoni uređaj za termodezinfekciju ima iste performanse kao i tradicionalni termodezinfektori. Tethys H10 Plus, svojom smanjenom veličinom je prilagođen bilo kom prostoru. Poseduje sve potrebno: dekalcifikator i rezervoar za deterdžent, pumpu za punjenje, pumpu za pražnjenje i zaustavljač dovoda vode. 

Kontrolni sistem i upravljanje ciklusom je jednostavno i efikasno zahvaljujuči širokom ekranu osetljivom na dodir i jednostavnim i intuitivnim korisničkom interfejsu. 

 

Jedan ciklus koji eliminiše sve rizike za operatera i efikasno završava četiri faze koje koje prethode pakovanju i sterilizaciji instrumenata. 

 

Više informacija o Tethys H10 Plus uređaju pročitajte u sledećim brošurama: 

- Tethys H10 Plus - dizajniran da Vam pruži najbolje!

- Tethys H10 Plus - 4 faze u jednom procesu

- Tethys H10 Plus - evolucija dezinfekcije

- Tethys H10 Plus - uputstvo za operatera

FAZA I - DEKONTAMINACIJA 
Redukcija bakterija sa instrumenata.

FAZA II - PRANJE ULTRAZVUKOM
Odstranjivanje organskih i neorganskih ostataka sa instrumenata.

FAZA III - TERMALNA DEZINFEKCIJA
Redukcija broja živih mikroorganizama sa instrumenata.

FAZA IV - SUŠENJE TOPLIM VAZDUHOM
Eliminacija vlage sa instrumenata u tank i sušenje instrumenata.