fbpx

Stomatološko radno mesto ANTHOS klase A3 Plus

A3. prevazilazi očekivanja. Dizajnirana i izgrađena unutar prve evropske proizvodne centrale za stomatološke jedinice.

Stomatološka stolica klase A3 Plus odražava sve ključne vrednosti Anthos brenda: praktičnost, pouzdanost, fleksibilnost i sigurnost.   
Ono što čini ovaj model tako izuzetnim je jednostavan, racionalan izbor dizajna uključujući funkcije i performanse izvanrednog kvaliteta: napredni higijenski sistemi, indukcioni mikromotor, instrumentni kontrolni panel sa numeričkim displejem i pneumatsko stabilizirana stomatološka dentistička ruka.
Dve verzije
Premašivanje očekivanja predstavlja prvi korak u potrazi za Anthosovim ukupnim kvalitetom.
Na primer, stomatološka stolica klase A3 Plus je kompaktan, fleksibilan model koji se izdvaja zahvaljujući nivoima performansi koji su obično rezervisani za high-end stomatološke jedinice. Nova struktura stomatološke jedinice je lepo kompaktna, naročito na kontinentalnoj verziji sa ručicom koja meri samo 50 cm. Štaviše, manji je stepen otiska stopala za pacijenta.
Nova stomatološka stolica je čvrsta, ali vitka i oblikovana do savršenstva, omogućava osoblju da se kreće bliže pacijentu i sa većom udobnosti.
Na internacionalnom modelu moguće je ugraditi i modul za držanje transtorakalnih tragova i panoramski pregledač X-zraka.
Nožne kontrole
Nožne kontrole su dizajnirane tako da pružaju praktičnost, pogodnost za korisnika i nude dodatna, efikasna sredstva za obezbeđivanje higijene na radnom mestu.
Inteligentna multifunkcionalna nožna kontrola koja funkcioniše na brojnim funkcijama stomatološke jedinice znači ništa manje od sveobuhvatnih prednosti koje donosi. Sa tačke gledišta udobnosti rada, tri glavne ergonomske konstrukcije sadrže osnovne kontrole za stolicu, kao i za pacijenta, radno svetlo i dinamičke instrumente. Upotreba nožne kontrole takođe poboljšava higijenu sigurnost.
PERSONALIZUJTE VAŠU STOMATOLOŠKU STOLICU klase A3
S.H.S.
Nezavisni SHS sistem za snabdevanje rešava probleme koji se odnose na kvalitet vode u vodovodu i omogućavaju izvođenje dezinfekcionih ciklusa. Ovaj sistem omogućava dovod vode u stomatološku jedinicu preko ‘namenskog rezervoara i obezbeđuje dve ključne funkcije:
• dovod vode u stomatološku jedinicu nezavisno od vodovoda
• Ručno kontrolisan ciklus dezinfekcije cevi
i-MMr i i-MMrL
I-MMr i verzija sa LED osvetljenjem, i-MMrL, su ekstremno lagani, ergonomski induktivni mikromotori koji pružaju izvanredne performanse, jednostavno integrisani sa elektronikom za stomatološku jedinicu i sa potpunom memorijom i funkcionalnom kontrolom. Izuzetno kompaktni i lagani, ovi instrumenti su idealni za svakodnevnu upotrebu u konzervativnoj i protetskoj stomatologiji. Maksimalni obrtni moment od 3 Ncm čini i-MMr standardom kojim se mere svi ostali mikromotori u kategoriji. Dostupan sa (i-MMrL) ili bez LED osvetljenja (i-MMr).
Trendelenburg pokret
Pult za pacijente ima izvrsnu vertikalnu digresiju i programiran je da ode na položaj Trendelenburg.
Pasivna higijena
Potpuno uklanjanje prednjeg poklopca na instrumentalnom modulu. Podloga za instrumentalnu podlogu izrađena od autoklavnog silikona. Nosač posude od nerđajućeg čelika je zamenljiv i autoklavabilan.
 
Ovde možete naći optimalnu ponudu koja je na akciji: Anthos A3. Plus konfiguracija i Anthos A3. Plus opis konfiguracije.
***AKCIJA traje do 15.06.2018. godine
 
Link na site proizvođača:
http://www.anthos.com/en/products/a3
 
Dodatna dokumentacija:
Brošura
Uputstvo za korišćenje
1,060,000.00Din
Količina:

Medije

Galerija slika